Kuorma-autoja

Kuljetuspalvelut ja urakat luotettavasti ja ajallaan

Seinäjoen KTK Oy monipuolinen kuljetusalan yritys, joka tunnetaan laajasta palvelutarjonnasta ja varmoista toimituksista. Palvelemme kaikkia asiakkaita henkilökohtaisesti ja siksi asiakassuhteemme ovat pysyviä ja pitkäaikaisia. Hoidamme myös esimerkiksi maanrakennusurakoita. Ammattitaitoomme luottavatkin lähes kaikki alueemme rakennusliikkeet.  

Olemme talousalueemme kärkijoukkoa. Käytössämme on yli 70 erilaisiin kuljetuksiin soveltuvaa ajoneuvoa, ammattitaitoiset ja koulutetut kuljettajat sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Osoituksena luotettavuudesta ja osaamisesta meille on myönnetty RALA:n pätevyys- ja sertifikaattitodistus. 

Juuremme juontavat vuoteen 1994, jolloin Seinäjoen, Nurmon, Ilmajoen ja Ylistaron autoilijat yhdistivät voimansa. Kuulumme maanlaajuiseen, yksityisten kuljetusyrittäjien KTK-palveluketjuun, joilla on noin 120 toimipaikkaa ja noin 4500 kuorma-autoa eri puolilla Suomea. Mukana ovat myös sisaryhtiömme Kauhajoen Kuljetus Oy sekä Kuortaneen Sora ja Kuljetus Oy.

Monipuolinen kalusto 
takaa varmat toimitukset

Meillä on yli 70 erilaisiin kuljetuksiin soveltuvaa ajoneuvoa:

  • 2-akseliset kuorma-autot, kantavuus 7000 kg 
  • 3-akseliset kuorma-autot, kantavuus 12 000–15 000 kg 
  • 4-akseliset kuorma-autot, kantavuus 16 000–20 000 kg 
  • 5-akseliset kuorma-autot, kantavuus 20 000–22 000 kg 
  • Kasettiyhdistelmät, kantavuus 36 000–40 000 kg 
  • Nosturit 12–80 tn, katso lisää kohdasta Nosturi- ja vaihtolavapalvelu 
  • Vaihtolava-autot, katso lisää kohdasta Nosturi- ja vaihtolavapalvelu 
  • Pyöräkuormaajat       

CE-merkintä ja suoritustasoilmoitukset

Kiviainestuotteidemme CE-merkintä varmistaa, että niiden ominaisuudet ovat eurooppalaisen harmonisoidun tuotestandardin tai eurooppalaisen teknisen hyväksynnän mukaiset. Tuotteiden 
CE-merkit ja suoritustasoilmoitukset voi tilata toimistoltamme puh. 06 4234005. Tuotteen käyttökelpoisuus aiottuun rakennuskohteeseen on aina arvioitava erikseen käytön, paikallisten olosuhteiden ja rakentamismääräysten vaatimusten perusteella.