Seinäjoen KTK Oy ostaa Kuortaneen Sora ja Kuljetus Oy:n

14.02.2018

Etelä-Pohjanmaalla toimiva kuljetus- ja maanrakennusyritys Seinäjoen KTK Oy laajentaa toimintaansa ja ostaa vuonna 1966 perustetun Kuortaneen Sora ja Kuljetus Oy:n koko osakekannan. Yhtiöt toimivat samalla toimialalla, ja yrityskaupalla Seinäjoen KTK vahvistaa asemiaan, kun se pystyy kaupan jälkeen tarjoamaan palveluitaan maantieteellisesti entistä kattavammin. Laajentuminen liittyy Seinäjoen KTK:n kasvustrategiaan, joka käynnistettiin konkreettisesti kolme vuotta sitten, jolloin yhtiö teki historiansa suurimman investoinnin uuteen kivimurskaamolaitokseen.

”Liikevaihtomme on kasvanut alaa nopeammin viimeisen kolmen vuoden aikana ja tänään viimeistellyllä yrityskaupalla Seinäjoen KTK -konsernin liikevaihto kasvaa edelleen yli 30 %. Kuortaneen Soran ja Kuljetuksen liiketoimintaa on vuosien varrella hoidettu hyvin tehokkaasti, ja nyt meillä on erinomainen tilaisuus kasvaa yhdessä nopeammin kuin kumpikaan yksinään. Lisäksi päivitimme vuodenvaihteessa murskauslaitoksemme uusiin tuotantotehokkaampiin versioihin, eli vuonna 2015 aloitettu kasvustrategia sai jatkoa silläkin saralla”, Seinäjoen KTK Oy:n toimitusjohtaja Jani Latvala myhäilee.

Kuortaneen Sora ja Kuljetus Oy:n henkilökunta siirtyy kaupan myötä vanhoina työntekijöinä Seinäjoen KTK -konsernin palvelukseen. Myyjät ovat solmineet liikennöitsijäsopimukset Seinäjoen KTK:n kanssa ja aloittavat yhtiössä uusina osakkaina ja liikennöitsijöinä.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

Siirry "Uutiset"-sivulle